Onze partners

Het is onze taak om je te inspireren en te begeleiden bij de bespreking en bij de voorbereiding van je reis. Eens jouw reis uitgestippeld en geboekt is, leef je voluit toe naar de dag van vertrek.

Voor reizen in eigen organisatie:
Zodra je op de bestemming aankomt nemen onze lokale partners alle praktische zorgen uit handen. Zij gaan een cruciale rol spelen in het verloop van jouw droomreis. Zij staan in nauw contact met de vervoerdiensten, de hotels, uw gidsen, etc. Niets wordt aan het toeval over gelaten. Alles wordt voor jou geregeld. Er rest enkel te genieten!
Je begrijpt dan onmiddellijk dat de keuze van onze lokale partners een opdracht is waar we uiterste zorg aan besteden: we frequenteren beurzen, we bekijken en vergelijken referenties van hun diensten, we checken hun solvabiliteit, we ontmoeten hen in onze kantoren, we bezoeken hen op de bestemming, etc. Kortom, tijd noch moeite sparen we om tot een exclusieve selectie van partners te komen die het succes van uw reis waarmaken.
Onze gezamelijke sterkte: (expertise + kennis) x 2 = een tevreden klant en een gelukkige reiziger!


Naast onze reizen in eigen organisatie, doen we beroep op onze Belgische partners/touroperators, met wie we ons assortiment uitbreiden tot een volledig aanbod reiservaringen, voor elk wat wils.

Deze partners zijn onder meer:

  • Transeurope voor een ruim aanbod aan citytrips
  • Pegase voor prachtige exotische vakantiehotels
  • Gallia voor ‘groene vakanties’ in onder meer Ierland, Verenigd Koninkrijk of voor shortbreaks in de Benelux
  • Buro Scanbrit voor Scandinavië en actieve Lapland trips
  • Tui voor kant en klare familievakanties
  • Footprints voor een uitzonderlijk chique aanbod van cruises
  • Imagine voor culturele reizen binnen en buiten Europa

Wij zijn tevens lid van SELECTAIR

Selectair is een samenwerkingskoepel van onafhankelijke, zelfstandige reisbureaus met meer dan 100 vestigingen in België. Met onze collega’s van Selectair delen we kennis en ervaringen. Daardoor blijft geen enkele vraag onbeantwoord, en geen enkel probleem te groot. Omdat we onze kennis met elkaar delen, vinden we zelfs op de moeilijkste vragen een antwoord. En door samen bepaalde reizen in te kopen, bedingen we bij onze leveranciers voor jou de beste prijzen en voorwaarden. We zijn niet gebonden aan een bepaalde touroperator, hotelketen of luchtvaartmaatschappij. Wanneer we jou dus iets aanbevelen, zijn we daarin onafhankelijk en objectief.

Algemene en bijzondere voorwaarden

Bij de uitstippeling en boeking van de reis, ga je akkoord met de algemene en bijzondere voorwaarden.

De algemene voorwaarden kan je hier alvast doornemen. De bijzondere voorwaarden nemen wij graag met je door op kantoor. Indien je dit wenst, kan je ook altijd een aanvraag doen via mail.

Samen je volgende droomreis uitstippelen?